PAULINA:

Paulinát gyerekkora óta vonzotta a zene világa, zongorázni tanult, már kiskorától kezdve szerepelt, énekelt, előadott. A gimnáziumban kezdett el hobbiból saját dalokat írni. Az iskola után már tudta, hogy a zenével fog foglalkozni.

Az egyetem mellett folyamatosan lépett fel hotelekben, rendezvényeken. Eközben tudatosan kezdett el magyarul saját dalokat írni. Az X-Faktor kiváló lehetőségnek bizonyult, hogy minél több saját dalát megmutathassa a közönségnek, a műsorban saját dalaival bejutott a döntőbe, ahol a legjobb női énekesként zárta a műsort, és Ő nyerte a különdíjat is. 2022 tavaszán a Honeybeast zenekar meghívására, végigturnézta az országot.

MANUEL:

Manuelt a 2019-es X-Faktorból ismerte meg a nagyközönség, ahol már a kezdetektől fogva saját dalokkal mutatkozott be. A műsor után tovább gyártotta egyedi hangzásvilágú dalait, majd végig járta Magyarország klubjainak jelentős részét. 2022-ben zenekart alapított, majd 2023-ban megjelent Idegen című 23 dalos lemeze, ami nagy sikert aratott a közönség körében. Az országos lemezbemutató klubturnéja 80%-ban elővételes teltházzal indított, amit követtek a legnagyobb nyári fesztiválok, önálló Budapest Parkos nagykoncert és egy Fonogram díj is. Jelenleg is aktívan koncertezik és alkot.