Koncertek

szombat, 17 július 2021 18:00

Wellhello koncert Nyírbátorban Kiemelt

Wellhello koncert Nyírbátorban

A koncert időpontja: 2021. július 17. (szombat) 20.00
Helyszín: Nyírbátor - Régi 2-es Iskola udvara (Édesanyák útja 7.) 

Program: 18:00 - No Sugar koncert
                20:00 - Wellhello koncert
                21:30-0:00 - DJ

Jegyek:

  • Nem nyírbátori lakcímmel rendelkezők részére 1000Ft, amelyből 500Ft lefogyasztható a 2-es Pub kínálatából.
  • Nyírbátori lakcímmel rendelkezők részére 500Ft, amely teljes egészében lefogyasztható a 2-es Pub kínálatából.
  • 10 éves kor alatt ingyenes.

A részvétel feltételeit a koncert időpontjában érvényes kormányrendelet határozza meg! 

 

A Wellhello kollektíva a hip-hop előadó Fluor és a producer - énekes - dalszerző Diaz közös produkciója, mely elképesztő gyorsasággal vált hazánk egyik top zenekarává. A sikerek és nézettségek önmagukért beszélnek, nincs, aki ne ismerné valamelyik időtlen sikerdalukat mint pl.: "Rakpart", "apuveddmeg" , "Sokszor volt már így", "Emlékszem Sopronban".

2016 decemberében egy egész estés nagyjátékfilmmel debütáltak a #Sohavégetnemérős című filmben, amely a Wellhello dalai által inspirált történetekből áll össze, maguk a fiúk is feltűntek. A következő években olyan dalok születtek, mint az "Odaút" , a "Nem olyan lány" vagy "Az utolsó hibám".

2019-ben két számmal jelentkeztek: a "Barátom" című nagysikerű barátság-himnusz után napfényt látott az "Őszinte", amely a kapcsolatokon belüli féltékenységi körökről szól. Az elnöki páros 2019-ben egy világhírű énekes, Bryan Adams előzenekaraként is fellépett a Hősök terén több tízezer ember előtt.

A duó a váratlanul alakult 2020-at dalszerzéssel töltötte – tavaly három slágert is kiadtak, az első, "Ölelni szavakkal" című dal a vírus miatt kialakult helyzetre reagált, a nyáron debütált "Bárhová" pedig 2020 a Road Movie sorozat keretén belül, a gyerekkori balatoni élményeket elevenítette fel, majd az évet az „Erre már nem fogok emlékezni” bulislágerrel zárták.

2021-ben számos újdonságot tartogatnak a közönségüknek, mind új dalokkal, mind egy nagylemezzel készülnek. Az együttes első 2021-es megjelenése, a „Zsúr” a készülő album beharangozó és egyben címadó dala is volt. A pergős számot a Luca-val közös „Szomorú séta” követte, amely a Wellhello egy újabb oldalát mutatta be. A lemez harmadik dala egy újabb feat, az Essemmel közös „Hogy legyek jó” az egyén belső küzdelmét dolgozza fel.

 

wellhello plakat

 Minkah Fitzpatrick Jersey