Kulturális Központ

Vályogos Gréta

Vályogos Gréta

2018. január 03., szerda 19:00

Jumanji: Vár a dzsungel

Amerikai vígjáték, 3D

A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket - de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik (Dwayne Johnson), a focista Fridge "elveszti teste felső ötven centijét", cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof. válik (Jack Black), a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul (Karen Gillan). 
Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak. 

Forrás: port.hu

2018. január 03., szerda 17:00

Ferdinánd

Magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték, 3D

Mi dolga a világon egy bikának? Viadalokon való részvétel. És mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargathassa, és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok.
Kivéve Ferdinándot.
Ő nem ilyen bika. Nem érdekli a viadal, és nem akar senkit legyőzni. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti. 
Nem lesz könnyű dolga, míg meggyőzi a világot, hogy egyszer egy ilyen bikára is szükség lehet... 

Forrás: port.hu

2017. december 20., szerda 19:30

Star Wars 8: Az utolsó jedik

Amerikai sci-fi, 3D

Forrás: port.hu

 

2017. december 20., szerda 16:30

Star Wars 8: Az utolsó jedik

Amerikai sci-fi, 3D

Forrás: port.hu

 

2017. december 31., vasárnap 22:30

Szilveszteri mulatozás, utcabál Nyírbátorban

December 31-én 22:30-tól a Polip Band gondoskodik a szilveszteri hangulatról. Pörgős, közismert slágerekre utcabál keretein belül mulathatnak a városban szilveszterezők.

szilveszter rgbkicsinyitett

2017. december 01., péntek 10:00

Adventtől Vízkeresztig Nyírbátorban

Töltse velünk az ünnepeket Nyírbátorban! Meghitt ünnepi programok, éjszakai fürdőzés, mozifilm vetítések és koncertek várják az érdeklődőket.

 advent nyirbatorban kicsinyitett

2018. január 01., hétfő 17:00

Újévi koncert

A  Nyírbátori Koncertfúvószenekar és a Bátor Mazsorett Csoport ismét színvonalas újévi koncerttel készül. Közreműködnek Nagy Kíra és Biri Gergely, a debreceni Csokonai Nemzeti Színház operaénekesei. Kezdje velünk az új évet!

ujevi koncert 2017 2018kicsinyitett

2017. december 17., vasárnap 08:00

Karácsonyi adománygyűjtő akció

Segítsünk ismét együtt adományainkkal a nyírbátori nehéz körülmények közt élő családokon! Az adománygyűjtés részleteiről az alábbiakban olvashatunk.

segiteni jo kicsinyitettverzio

2018. február 01., csütörtök 19:00

Bérleten kívüli előadásaink

Bérleten kívüli előadás keretein belül 2018 februárjában Pikali Gerda és Rékasi Károly főszereplésével, Verebes István rendezésében a Boldogság című darab, 2018 áprilisában a Bagoly és Cica című vígjáték érkezik Nyírbátorba, Jordán Adél és Szabó-Kimmel Tamás főszereplésével.

berleten kivul plakat

2018. február 07., szerda 18:00

Bátori estek

 BÁTORI ESTEK

Nyírbátori Városháza Díszterme

 

2018. február 7. 18 óra

"ZENEKÉPZELET" avagy a hangok mögött rejlő üzenetek

négykezes zongoradarabok versekkel

Várnagy Andrea és Farkas Zsolt

Vidéki és határon túli turnéik mellett számos felkérést kapnak a tengeren túlról. Többször koncerteztek New Yorkban, bejárták Kanadát, s a clevelandi, chicagói és a St. Louis-i közönség is szeretettel fogadta őket. Amikor csak tehetik, a gyerekeket is magukkal viszik a turnéra, sőt van olyan produkciónk, amiben ők is részt vesznek. 2013-ban a 6. alkalommal megrendezett Házasság hetének arcai lehettek.

Jegyár: 1000 Ft

 

 

 

2018. április 3. 18 óra

„ÉLETKÉPEK”

Swing a la Django

A Magyarországon és külföldön már egyaránt sokszor bizonyított tagokból álló Swing à la Django együttes egy innovatív zenekar. Különleges stílusötvözetet teremtettek, zenéjük hangzásában harmóniára talál a magyar autentikus zene, a francia manouche swing és sanzonok világa, a tangó és a jazz, melynek eredménye ez az egyedi stílus, melyet ők hungarian django swingnek neveznek. Koncertjeiken a gyökerekhez mennek vissza, legnagyobb ihletőjük Django Reinhardt - a belga származású műfajteremtő gipsy-jazz gitáros - nyomdokaiba lépve idézik fel a 30-as 40-es évek hangulatát. A zenekar tagjai között olyan művészek játszanak akik már több neves együttes tagjaként bejárták a világ nagy zenei pódiumait, többek között a Besh' o' drom, Budapest Klezmer Band, Dohnányi Szimfonikusokkal.

Jegyár: 1000 Ft

 

14 éves korig ingyenes
Bértletár: 2500 Ft
Nyírbátor Barát Kártyával, Nyírbátor Városkártyával: 2250 Ft