Rendezvények

csütörtök, 11 április 2019 11:00

DebreSlam a magyar költészet napja alkalmából

Szerző:

DebreSlam - Gőg és Magóg Fia - Rendhagyó irodalomóra slammel

A slam poetry egy modern költészeti stílus, amely csakis szóban és leginkább élőben hatásos. Általában aktuális témákról szól, hétköznapi emberektől, hétköznapi embereknek. Ez egy kötetlen stílus, amiben az egyetlen szabály, hogy a slammernek három perce van a színpadon a szavalásra, hogy érveljen, meggyőzzön, megnevettessen, szórakoztasson, elgondolkodtasson és sikert arasson!

A DebreSlam csapata ezúttal csavart egyet a dolgokon, ugyanis nem egy klasszikus slam poetry versenyt rendeznek, hanem Ady Endre emlékére egy tematikus előadással készülnek. Az idén száz éve elhunyt költő és versei inspirálták a műsorukat, ahol többek közt különféle akusztikus hangszerekkel kísért versátiratokat hallhatnak az érdeklődők.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

debreslam plakat

Lippai Marianna, az ÉLETKEdv alapítója, motivációs író, előadó első alkalommal látogat Nyírbátorba egy közönségtalálkozó keretein belül.

Marianna nap mint nap ír, őt idézve: "Mindenről, ami fontos az életben. Családról, szeretetről, anyaságról, apaságról, életről, türelemről, életszeretetről, elfogadásról, gyerekekről, az emberi lelkekről és a jelenről." (www.eletkedv.com) Pozitivitása, lelkesedése, a rengeteg energia, amely sugárzik belőle, példaértékű, motiváló lehet bárki számára.

Moderátor: Erdei-Nagy Ibolya, a Bátor Média munkatársa.

Jegyár: 1200 Ft
Jegyrendelés: +36 42 510 076 / +36 70 337 6877

fb icon 325x325

lippaimarianna

 Minkah Fitzpatrick Jersey