Rendezvények

szerda, 01 május 2019 10:00

Nyereményjáték

Szerző:

Játssz velünk! Nyírbátor Város Önkormányzata városunk 740 éves évfordulója alkalmából nyereményjátékot hirdet.

pecsetelos kiskonyv plakat

 

Játékszabályzat

 

740 éves Nyírbátor Pecsétgyűjtő füzet

 

Nyírbátor Város Önkormányzata városunk 740 éves évfordulója alkalmából nyereményjátékot hirdet. Az akcióval rendezvényeinket, a város nevezetességeit rendszeresen látogatókat kívánjuk jutalmazni.

 

A Pecsétgyűjtő nyereményjáték részvételi szabályzata

 

Általános feltételek:

A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki a nyereményjáték leírásánál meghatározott kulturális rendezvényekre vagy turisztikai helyszínekre ellátogat, és ott pecsétet kér a Pecsétgyűjtő füzetébe. A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Nyírbátori Városfejlesztő és Működtető Kft. fenntartása alatt álló Kulturális Központ dolgozói és azok közeli hozzátartozói. Az elvesztett Pecsétgyűjtő füzetet a Nyírbátori Városfejlesztő és Működtető Kft.-nek nem áll módjában pótolni, ebben az esetben új Pecsétgyűjtő füzetet kell megkezdeni.

 

1. A nyereményjáték időtartama:

A nyereményjáték 2019. május 1-től 2019. szeptember 27-ig tart.

 

2. A nyereményjáték leírása:

A nyereményjátékban résztvevő az alábbiakban felsorolt kulturális rendezvényekre vagy turisztikai helyszínekre ellátogat, és ott az információs pontnál pecsétet kér a Pecsétgyűjtő füzetébe.

 

Kulturális események:

 • Városi Majális
 • Városi Gyermeknap
 • Tanévzáró Party a Kuckóban
 • Strandnyitó Családi Nap
 • Szökőkútavató
 • Fúvószenei Találkozó
 • 53. Nyírbátori Zenei Napok egy programja
 • Retro Nap
 • Strandzáró Családi Nap
 • Szüreti felvonulás

 

Turisztikai helyszínek:

 • Báthori Várkastély és Panoptikum
 • MNM Báthori István Múzeuma
 • Nyírbátori Református templom
 • Római Katolikus Minorita templom és rendház
 • Sárkány Wellness & Gyógyfürdő

 

Egy Pecsétgyűjtő füzetben 8 pecsétet kell összegyűjteni az előlapon szereplő érvényességi dátumig. A felsorolt 15 lehetőség közül Ön választja ki, melyik tetszőleges 8 pecsétet gyűjti össze. Egy kulturális eseményen, illetve egy turisztikai helyszínen egy pecsétet lehet szerezni. A turisztikai helyszíneknél csak a belépőjegy megváltása után lehet pecsétet kérni!

A 8. pecsét összegyűjtése után, de legkésőbb a Pecsétgyűjtő füzet fedlapján feltüntetett érvényességi időpontig a nyereményjátékban résztvevőknek a Pecsétgyűjtő füzetet le kell adniuk a Kulturális Központ portáján található gyűjtődobozba, hogy részt vegyenek a sorsoláson. A nyereményjátékban egy résztvevő kizárólag egy Pecsétgyűjtő füzettel vehet részt. A sorsoláson csak a hiánytalanul kitöltött, a nyereményjáték ideje alatt a Kulturális Központ portájánál található gyűjtődobozban elhelyezett Pecsétgyűjtő füzetek vesznek részt.

A résztvevők a Pecsétgyűjtő füzet kitöltésével és leadásával, elfogadják a játékszabályzatot.

 

3. Nyeremények:

A nyereményjáték sorsolásán a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra:

1. nyeremény: 1 db 55" LG 55UK6470PLC televízió

2. nyeremény: 3 db Huawei MediaPad T3 10 Space Gray tablet

3. nyeremény: 6 db Honor Band 4 Crius-B19 Meteorite Black okoskarkötő

A nyeremények készpénzre át nem válthatók.

 

4. A sorsolás időpontja, helyszíne, menete:

 

2019. szeptember 27. 18.00 óra

A sorsolás a meghirdetett időpontban a Szüreti felvonulás nevű rendezvényen történik.

Címe: 4300 Nyírbátor Károlyi u. (Papok rétje)

A sorsolás nyilvánosan, húzással történik egy 3 tagú sorsolási bizottság és közjegyző jelenlétében.

 

5. A nyeremények átadása:

A nyertesek telefonon kerülnek értesítésre. A nyeremények a sorsolás napját követő 30 napon belül, a nyertes személyének azonosítása után a Nyírbátori Városfejlesztő és Működtető Kft. telephelyén (Kulturális Központ, 4300 Nyírbátor, Szabadság tér 8-9.) a nyertessel egyeztetett időpontban vehetők át.

A nyereményeket a fenti bekezdésben meghatározott határidő elteltével nem áll módunkban rendelkezésre bocsátani.

A nyeremények pénzre nem válthatóak, másra át nem ruházhatóak, és kizárólag a nyertes vagy törvényes képviselője által személyesen vehetők át.

A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Nyírbátori Városfejlesztő és Működtető Kft. fenntartása alatt lévő Kulturális Központ dolgozói és azok közeli hozzátartozói.

Tartaléknyertesek nem kerülnek kisorsolásra.

 

6. Adatvédelem:

A résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a Pecsétgyűjtő füzet kitöltésével rendelkezésre bocsátott adatokat a szervező a nyeremények teljesítésére, valamint a Nyírbátori Városfejlesztő és Üzemeltető Kft. termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos információk eljuttatására, marketing célokra (a nyertesek fényképes megjelenése médiumokban, a nyertesekkel interjú készítése), továbbá statisztikai kiértékeléshez felhasználja. A hozzájárulás írásban bármikor visszavonható. A Nyírbátori Városfejlesztő és Üzemeltető Kft. a rendelkezésre bocsátott adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően bizalmasan kezeli.

 

Nyírbátor, 2019. április 18.

szombat, 27 július 2019 08:00

Dragon Race 3.0

Szerző:

Július 27-én Dragon Race akadályfutó verseny! Részletek  a plakáton.

dragonrace 2019 plakat

szombat, 03 augusztus 2019 17:00

Nyírbátori Fúvószenei Találkozó

Szerző:

A Nyírbátori  Fúvószenei Találkozó keretein belül idén fellép a Nyírbátori Fúvószenekar, a Készenléti Rendőrség Zenekara, a Szihalmi Fúvósok, a balmazújvárosi Bekton Ifjúsági Fúvószenekar, valamint "Karneváli swing" címmel meghallgathatjuk Gájer Bálint és Debrecen Big Band műsorát is.

Gájer Bálintot sokan a The Voice műsorából ismerhetik - a „Swing hercege”, a „magyar Michael Buble", nem mellesleg a TV2 The Voice című műsorának ezüstérmese. Tehetségét nemcsak rajongói éltetik, hanem a szakma azon díjazásai is, amit fiatal kora és karrierje ellenére magának tudhat. Számtalan Fonogram díj birtokosa, a mai magyar  swing-pop zenei stílus meghonosítója és vezéralakja.

A gyerekeket várja a Csupa-Csoda Vándorjátszótér, arcfestés, kézműves foglalkozás, hajfestés, hajfonás.

A rendezvény ingyenes.

fuvos talalkozo2019

szombat, 03 augusztus 2019 17:00

Karneváli swing

Szerző:

Gájer Bálintot sokan a The Voice műsorából ismerhetik - a „Swing hercege”. A „magyar Michael Buble”… Nem mellesleg a TV2 The Voice című műsorának ezüstérmese. Tehetségét nemcsak rajongói éltetik, hanem a szakma azon díjazásai is, amit fiatal kora és karrierje ellenére magának tudhat. Számtalan Fonogram díj birtokosa… a mai magyar  swing-pop zenei stílus meghonosítója és vezéralakja. Debrecen Big Band-del a tavalyi Tavaszi Fesztiválon is láthatták, hallhatták…

A Debrecen Big Band tagjai több mint tíz éve művelik, a jazz zene nagyzenekari, big band formációját. Céljuknak tűzték ki a big band zene minél szélesebb körben való megismertetését, a fiataltól az idősebb korosztályig. Teszik ezt fiatal zenészek folyamatos bevonásával. Számos hazai és külföldi fesztiválon vettek részt zenekarukkal. Többek között Franciaországi, Törökországi, Olaszországi, Spanyolországi, Csehországi, Ukrajnai és Romániai meghívásoknak tett eleget az együttes. Több show műsort adtak belföldön és külföldön egyaránt, táncosokkal színesítve műsorukat. Részt vettek Magyarország jelentős jazz fesztiváljain, ezek közül is kiemelkedik a Budapesti Big Band Fesztivál és Találkozón, a Bánki Louis Armstrong Jazz Fesztiválon, a Hajdúszoboszlói Dixieland Fesztiválon, és hazai pályán, a Debreceni Jazznapokon és Campus Fesztiválon való fellépésük. Koncertjeiken felléptek a magyar jazz zene prominens egyéniségei. Vendégművészeik voltak Szulák Andrea, Micheller Myrtill, Szolnoki Péter, Zsemlye Veronika, Pákai Petra, Gájer Bálint, Majsai Gábor énekes, Tulkán Péter trombita, Kuzbelt Péter, Zsemlye Sándor, Kollmann Gábor szaxofon, Pataj György zongora, Pintér Tibor, Gyárfás István gitár. 2014 tavaszán a Debrecen Big Band rendezte a Magyar Jazz Ünnepét, a Debreceni Kölcsey Művelődési Központban. Amelyen fellépett velük Pákai Petra, Zsemlye Sándor, Tommy Víg vibrafonon és Gyárfás István gitáron. Majd a nyár elején Olaszországban vettek részt nemzetközi fesztiválon, ahol táncosokkal és Pákai Petra énekesnővel léptek fel. Sikeres szereplésüknek bizonyítéka, hogy a következő évben is meghívást kaptak erre a fesztiválra. márciusában, Spanyolországban Castellon de la Plana-ban vendégszerepeltek, nemzetközi fesztiválon. Júniusban, Csehországi Decin-ben képviselték Magyarországot, Nemzetközi Big Band Fesztiválon, ahonnan 1. helyezéssel tértek haza. A zenekar repertoárja átöleli a big band zene széles skáláját, a swing-es, a boogie, a pop- és filmzenei feldolgozásokon át, a latin ritmusokig. A töretlen szakmai fejlődésüket mi sem bizonyítja jobban, hogy 2012-ben, 2013-ban és 2014-ben, a Budapesti Nemzetközi Big Band Találkozón és Fesztiválon „A” kategóriában Arany Diplomát érdemelt ki a Debrecen Big Band. 2017-ben Debrecenben Kölcsey Központban tartották, teltház előtt a „10 éve Big Band” koncertjüket, amelyet a 10 év alatt a Big Band-del fellépő művészekkel tartottak. 5 énekes, 8 vendég hangszeres játékos, szólista, 3 tánccsoport és 2 konferanszié. Ebben az évben, a Debreceni Tavaszi Fesztiválon, szintén Kölcsey Központban tartották a „Hamu és Gyémánt – Cserháti Zsuzsa 70 Emlékkoncert”- et. A koncertre, már 2 héttel előtte elfogytak a jegyek. A koncerten fellépett 3 énekes, Szulák Andrea, Pákai Petra és Majsai Gábor, vokalisták, a Valcer Táncstúdió táncosai. Koncertjeiken arra törekszenek, hogy a közönségüknek minél nagyobb örömet szerezzenek határainkon belül és kívül is.

karnevaliswing

 Minkah Fitzpatrick Jersey