Mozi

2018. január 17., szerda 19:00

Insidious: Az utolsó kulcs Kiemelt

Insidious: Az utolsó kulcs

Magyarul beszélő, kanadai-amerikai horror

Elise Reiner a sötétség elleni harcra tette fel az életét. A paranormális ügyeket vizsgáló, látnoki képességű asszony tudja, hogy ahányszor szembefordul a világunkba átjutó démonokkal, annyiszor csökken az életereje, míg végül semmi sem marad belőle, és ő meghal - de legalább megvédte azokat, akik a segítségére szorultak.
Ez a történet ismét a Gonosz elleni harc frontvonalába vezeti vissza nézőit, méghozzá abba a házba, amelyről a szelleműző csapat biztosan nem sejtette, hogy egyszer az útjukba akad: Elise szülőházába. 
Amikor egy kétségbeesett férfi hívja őket, a szemük se rebben. Ám amikor elárulja, hogy hol dúlják fel ártó jelenések egy békés család otthonát, Elise megrémül: hiszen abban a házban töltötte nehéz gyerekkorát, és most szembe kell néznie a szellemek mellet a múltjával is. 
Ő és a társai is érzik, hogy ha vállalják a megbízást, bezárul a kör, és ez az eset mindannyijuk számára az utolsó lehet. Hiszen a kezdet egyben a vég is - a rájuk váró démon mindig is tudta, hogy egyszer viszontlátja még Elise-t, és egy eget-földet megrázó küzdelem során leszámolhat vele.

Forrás: port.hu

Részletek

 • Játékidő: 103 perc
 • Rendező: Adam Robitel
 • Szereplők:
  Elise Rainier - Lin Shaye
  Melissa Rainier - Spencer Locke
  Specs - Leigh Whannell
  Imogen Rainier - Caitlin Gerard
  KeyFace - Javier Botet
  Gerald Rainier - Josh Stewart
  Ted Garza - Kirk Acevedo
  Christian Rainier - Bruce Davison
 • Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott