Mudri Imre

Kapcsolattartó képe
kulturális és turisztikai menedzser
E-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon:
+36 42 510-076
http://www.kulturaliskozpont.com
Egyéb információk:

A város vezetésének és a Nyírbátori Városfejlesztő és Működtető Kft. vezetőinek szakmai irányelvei és elvárásai szerint 2016. november 28-án érkezhettem ebbe a szép városba, csatlakoztam be komplex feladatkörömbe.

A korábbi években 15 éven keresztül a Leveleki Váci Mihály Művelődési Ház és Könyvtár komplex intézményét vezethettem, majd ezt követően a Nemzeti Művelődési Intézet Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Irodájának szakmai módszertani referense voltam. Ennek köszönhetően a megyénk 229 településén megvalósuló közművelődési tevékenységéről is világos képet kaphattam az elmúlt közel két évben. Számos kulturális esemény megszervezésében vettem részt, melyekből minden esetben a közösségek erősítését, azok értékessé tételét céloztam meg. Magyar kultúránk széles tárházából közel áll hozzám a magyar népzene, a magyar néptánc, ezek átörökítése, de fontosak számomra az önkéntességben és a civil szervezetekben rejlő és mérhető lehetőségek is. A megszerzett tudásomat Nyírbátorban is szeretném maximálisan képviselni, illetve eredményesen kiteljesedni ebben a célkitűzésben. Hiszek abban, hogy közösségek nélkül a terek nem funkcionálhatnak, a tereket ki kell nyitni a helyi társadalmak számára, hiszen a közösségi terek vannak az emberekért, nem pedig fordítva. 

A magyar kultúra számos szegmensének megjelenítését, azok közkinccsé tételét célzom meg a Nyírbátori Kulturális Központban és a hozzá tartozó ágazatokban egyaránt. Bízom abban, hogy a 2017. évben Nyírbátor Város lakóközössége, melynek Ön is tagja, széles körben találhatja meg saját igényeit a minőségi, mindenki számára elérhető közművelődési elemekben. Vezetői attitűdöm az együttműködésben rejlik, hiszek abban, hogy mindannyian emberek vagyunk és abban, hogy a közművelődésben is csakis összefogással tudunk értékes eredményeket elérni. Ennek érdekében minden alkalmat meg fogok ragadni, hogy a helyi lakosokkal, intézményekkel, civilekkel, művészeti csoportokkal, színházba járókkal, fiatalokkal, idősekkel, nemzetiségek képviselőivel, nem utolsó sorban a városvezetőkkel aktív és együttműködő kapcsolatokat alakítsak ki. A média szerepét és annak fejlesztését kiemelten, az ágazatainkat hatékonyan összehangolni képes struktúrában képzelem el, melynek várható kimenete a város lokális és térségi ismertségi szintjének növelése lehet.

Munkámban támaszkodom a szakmai munkatársaim, számomra már ismert tudására, sokszínűségére, értékességére. Ezért a Nyírbátori Kulturális Központ menedzsmentjét abban a szemléletben vezetem a közös munkában, hogy a város lakosságát és a központban megvalósult közösségi - turisztikai folyamatainkat láthatóan összekapcsoljuk és ezekbe minél több helyben és térségben élő érdeklődőt vonjunk be a jövőben.